interieurbouw

Op maat gemaakt....

meubelmaker
Oude Ambacht is gespecialiseerd in maatwerk. Ieder meubel wordt met persoonlijke zorg en aandacht vervaardigd. Ambachtelijke houtbewerkingsmethoden staan garant voor kwaliteit. Zowel edele houtsoorten als kwaliteits hang- en sluitwerk zijn tot in detail doordacht. salontafel
Kersencollectie
meubelshowroom meubel showroom meubel showroom

Notencollectie
meubelshowroom meubel showroom meubel showroom
meubelshowroom

Collectie schouwen
meubelshowroom meubel showroom meubel showroom

meubelshowroom meubel showroom

Laat u inspireren

Hier vindt u een greep uit het assortiment meubels dat wij de afgelopen periode hebben vervaardigd. Klik op de foto om de meubels in detail te kunnen bekijken, of bekijk onze voorbeelden.
Heeft u zelf en ander idee? Vertel het ons en wij maken het voor u....
badkamer inloopkast standbouw
meubelshowroom meubel showroom meubel showroom
inloopkast inloopkast inloopkast

Home
Meubelmakerij
Winkelinterieur
Winia
Stoelen
Service/kwaliteit
Voorbeelden
Bezoekadres
stoel
.

Ambachtelijke meubelmakerij

Of u een boekenkast zoekt, een ladekast of vitrinekast of nog iets anders, wij kunnen alles geheel naar uw wens vervaardigen. Wij zoeken niet alleen de mooiste edele houtsoorten voor u uit, ook het hang- en sluitwerk en eventuele beglazing voeren wij geheel in stijl uit. Naast massief hout verwerken wij ook mdf op hpl panelen met houtfineer, waarmee een besparing op de totaalprijs kan worden behaald. In ons assortiment vindt u ook geïmporteerde koloniale teak meubels. Behalve een groot scala aan kasten maken wij voor u ook alle gewenste tafels, van eetkamertafels en salontafels tot bureaus.

Interieurbouw, vloeren en betimmeringen

Zowel voor woonhuizen als voor winkels en kantoren of beursstands kunt u bij ons terecht voor complete betimmeringen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen ontwerpen wij het complete interieur, of op basis van een door u aangeleverde tekening voeren wij de complete betimmering uit. Ook complete houten vloeren, uitgevoerd in eiken, grenen of larix delen kunnen wij voor u realiseren.

maatwerk