houtbewerking

Tot in de puntjes verzorgd.....

maatwerk
Oude Ambacht vervaardigt niet alleen kwaliteitsmeubelen maar zorgt er ook voor dat ze lang meegaan. U kunt altijd rekenen op onze service bij een slecht glijdende lade of een niet perfect sluitende deur. Een kwaliteitsmeubel kies je voor een leven lang. Onze service houdt dus niet op bij levering. Ook dat is voor ons kwaliteit....
showroom

Zorg voor het milieu

Het gebruik van duurzaam geteeld tropisch hardhout is van groot belang voor toekomstige generaties, de bossen zijn onmisbaar. Bij het kiezen van het hout dat wij verwerken letten wij op het keurmerk en leveren zo een bijdrage aan milieubewust ondernemen.

gereedschap showroom
handwerk
Home
Meubelmakerij
Winkelinterieur
Winia
Stoelen
Service/kwaliteit
Voorbeelden
Bezoekadres
bed
.

Topkwaliteit hout, deskundige bewerking

Zorgvuldige keuze van het mooiste hout staat aan de basis van onze kwaliteitsproducten. Wij verwerken uitsluitend topkwaliteit hout- en plaatmateriaal van geselecteerde leveranciers. Alle tropisch hardhout is voorzien van een keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Onze jarenlange ervaring in ambachtelijke houtbewerking staat borg voor de best denkbare behandeling en bewerking van het hout, zodat alle geleverde producten een mensenleven lang dienst doen.Optimale service van ontwerp tot nazorg

Wij stellen er een eer in om volledig aan al uw wensen te voldoen. U vertelt ons hoe u wilt dat uw meubels of betimmeringen er uitzien en wij ontwerpen en produceren ze voor u. Na levering en montage blijven wij u graag van dienst om eventuele klachten, zoals bijvoorbeeld slecht sluitende deuren of laden, op te lossen.

handwerk

handwerk