interieurbouw

Op maat gemaakt....

meubelmaker
Oude Ambacht is gespecialiseerd in maatwerk. Ieder meubel wordt met persoonlijke zorg en aandacht vervaardigd. Ambachtelijke houtbewerkingsmethoden staan garant voor kwaliteit. Zowel edele houtsoorten als kwaliteits hang- en sluitwerk zijn tot in detail doordacht. salontafel
Winkelinterieurbouw
meubelshowroom
meubel showroom
meubel showroom

Notencollectie
meubelshowroom meubel showroom meubel showroom
 


Laat u inspireren

Hier vindt u een greep uit het assortiment meubels dat wij de afgelopen periode hebben vervaardigd. Klik op de foto om de meubels in detail te kunnen bekijken, of bekijk onze voorbeelden.
Heeft u zelf en ander idee? Vertel het ons en wij maken het voor u....
badkamer inloopkast standbouw
meubelshowroom meubel showroom meubel showroom
inloopkast inloopkast inloopkast

Home
Meubelmakerij
Winkelinterieur
Winia
Stoelen
Service/kwaliteit
Voorbeelden
Bezoekadres
stoel
.

Winkelinterieurbouw

Wij verzorgen alle denkbare timmerwerk voor de uw complete winkelinrichting met vitrines, kasten, stellingen, schappen, toonbanken, counters, balies etc. Zowel in ontwerp als in fabricage leveren wij maatwerk. In vormgeving, materiaalgebruik en kleurgebruik zorgen wij dat uw winkelinterieur precies die uitstraling krijgt die u graag wilt.

Praktisch en stijlvol

Uw winkelinrichting moet natuurlijk vooral praktisch zijn. Uw klanten moeten snel een goede indruk krijgen van uw assortiment. En u moet uw ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken om uw voorraad op te slaan en uw klanten optimaal te bedienen. Toch is ook de uitstraling van uw winkelinterieur van groot belang. Door een stijlvolle winkelpresentatie zorgt u voor extra koopimpulsen. Daarom bieden wij een ruime keuze aan stijlen, materialen en kleuren. Onze ambachtelijke werkwijze en onze jarenlange ervaring met winkelbetimmering zorgt voor gegarandeerde kwaliteit.

kantoorbetimmering

Van ontwerp tot montage

Om te komen tot uw ideale winkelinterieur doorlopen wij samen met u 3 stappen:
  1. OriŽntatie
    Tijdens een eerste gesprek inventariseren wij uw wensen, zodat wij kunnen komen tot een ontwerp dat aan uw verwachtingen beantwoordt.

  2. Ontwerp/offerte
    Op basis van uw wensen maken wij een schetsontwerp en doen wij voorstellen voor te gebruiken materialen. Eventueel kunt u zelf een ontwerp aanleveren. Na goedkeuring van het ontwerp maken wij een kostenraming voor de productie en montage van de winkelinrichting.

  3. Productie/montage
    Na opdracht wordt het complete interieur ter plaatse ingemeten en worden de materialen besteld. In onze goed uitgeruste werkplaats worden alle onderdelen geproduceerd. Volgens afgesproken planning realiseren wij uiteindelijk de complete montage in uw winkel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak een afspraak.

Neem contact met ons op.